top of page

Våra bästa tips för dig som vill komma hem med en resväska full med minnen!

Med familjen i Cagnes-sur-Mer

Med havet inom räckhåll och en pool på en minuts avstånd från huset är lyckan gjord. Vid stranden nere i Cros-de-Cagnes finns en seglarskola. boule spelas på flera ställen, närmast uppe vid borgen i Haut-de-Cagnes. Utmed strandpromenaden finns roliga cyklar att hyra för 2-8 personer. Några kilometer västerut ligger en hel nöjespark med Marineland, Aquasplash, minigolf och mycket mer. Väl värt ett besök!

Vandrings och cykelvägar

Runt Cagnes-sur-Mer finns det mängder med härliga vandringsleder, korta och långa, högt och nere vid vattnet. Hyr en cykel via velo blue och lämna cykeln där det passar dig. Du kan läsa mer om hur det går till på engelska här. Via någon av de tre turistbyråerna i Cagnes-sur-Mer finns vandringskartor och förslag. Ett härligt ställe är att börja i Tourette-sur-Loup som du når via Vence. 

Golfarnas bästa banor

Det spelar ingen roll om du gillar golf eller inte, en golfbana har massor att erbjuda. Men, OM du är golfare finns det flera riktigt bra banor inom en lagom radie från Cagnes-sur-Mer. För en översikt av golfbanorna klicka här, om du vill veta mera finns en bra sammanställning över banorna på olika språk här

1 / 1

Please reload

bottom of page