top of page

FAKTA OM HUSET

Vårt hus ligger i ett område på en av kullarna bredvid den medeltida stadsdelen Haut de Cagnes och Grimaldiborgen. Den makalösa utsikten över borgen och medelhavet gör läget och det välplanerade huset till något alldeles särskilt. Vi anstränger oss för att hålla huset i gott skick och hyr ut väldigt sparsamt.

Huset, som är avpassat för 8 personer är mycket välutrustat, rymligt och välplanerat. Det finns en barnsäng för ett barn upp till 15 kilos vikt och en barnstol. 

Vardagsrum

Sällskapsytor

I husets entréplan möts du av ett rymligt sällskapsrum med en generös soffgrupp och fåtöljer.  Från vardagsrummet öppnar sig en generös matsal ett par trappsteg upp, s k mezzanin. Från vardagsrummet finns två direkta utgångar till den generösa terassen.

I vardagsrummet finns en stor smart-TV (55 tum), en Appledator och en ljudanläggning med Apple-uppkoppling. 

Matsal

Öppet mot vardagsrummet, några trappsteg upp

(i mezzanin) ligger den matsalen med ett generöst bord och sköna stolar. Matsalen rymmer ca 10 personer.  

IMG_6298.jpg
IMG_5172_edited.jpg

Terass

I direkt anslutning till vardagsrummet finns en STOR terass med makalös utsikt över Haut de Cagnes, den medeltida borgen och medelhavet. Här finns ett expanderbart bord med plats för många. En stor Webergrill (gasol).

För soldyrkarna finns fyra solsängar och två rejäla "däckstolar" i teak.  Runt hörnet, i härlig kvällssol,  finns ett cafébord och stolar. 

Kök

Köket är fullt utrustat för 8 personer. Kyl, frys, separat vinkyl, mikrovågsugn, diskmaskin, spishäll och ugn. I köket finns också en tvättmaskin på typiskt franskt manér. 

Frukostplats för tre personer vid kökets halvö. Dessutom finns kaffebryggare, nespressomaskin, vattenkokare, brödrost och mycket mer. Kort sagt, vill ni laga mat hemma finns allt ni behöver!

IMG_9523.JPG
Citrus Fruits
IMG_9579.JPG

Fyra sovrum - 8 bäddar

Det finns fyra sovrum med två bäddar i vardera. Ett av sovrummen har en dubbelsäng som är 160 cm bred, två av rummen har 90 cm breda enkelsängar som kan stå ihop eller dras isär. Det fjärde, något mindre sovrummet, har två 90 cm enkelsängar placerade isär. Det finns rikligt med garderobsutrymmen och varje sovrum har en byrå. 

Badrum & toalett

På övervåningen finns två lika stora fräscha badrum med dusch och toalett, badrumsskåp och fönster. På entréplan finns en rymlig gästtoalett i anslutning till hallen. 

IMG_9567_edited.jpg
bottom of page