Med tåg till Rivieran

April 22, 2019

Vi gillar att resa med tåg. Det går alldeles utmärkt att göra tågresan söderut till en del av semesterupplevelsen! Inspirerade av facebook-gruppen "tågsemester" har vi fått mängder av tips och härliga anekdoter. Tågresandet växer så det knakar och i fredag börjar vi vår påskledighet med att ta tåget via Köpenhamn och Hamburg till Nice.

 

Hör gärna av dig om du vill ha tips om att boka och planera din resa. Vi har bestämt oss för att minska vårt flygande privat med MINST 50%, helst mer, och upplevelsen vi hade på vår tågresa gav verkligen mersmak.

 

Vi träffade trevliga människor, åt smarriga smørrebrød till lunch i Köpenhamn, njöt av solnedgång vid Alster i Hamburg och tog nattåget till Zürich. Efter mellanlandning i Milano anlände vi sedan till Nice påskaftons kväll med massor av upplevelser och goda samtal i bagaget och en skön känsla i kroppen.

Nästa gång tar vi antingen bilen på tåget eller åker via Paris och bor över en natt. Sedan är det bara några timmar med TGV ner till Rivieran.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

De bästa tipsen till tågluffaren

December 29, 2019

1/10
Please reload

Senaste inlägg

January 5, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KONTAKT

hyrhusifrankrike@gmail.com
+46701499574

FÖLJ OSS:

  • Instagram Social Icon
  • s-facebook
  • Twitter Metallic

© 2019 Hyr Hus i Frankrike