Ljumma vindar och magiska kvällar i juni


Helt plötsligt befann vi oss på ett flygplan ner till Frankrike! Olika pusselbitar hade fallit på plats och tillsammans med härliga vänner bestämde vi oss för att "vi åker"!

Känslan att landa på Nice flygplats en sen kväll och känna den där varma smekande vinden är oslagbar, och ja, där var den igen! På hemmaplan vet nog de flesta av oss att maj månad i år var full av blandade upplevelser. När vi åkte var vädret grått och trist så motivationen var på topp.

Början på juni var helt perfekt! Faktiskt magiskt bra. Luften var precis lagom varm, inte för varm och inte för kylig och vi fick uppleva några kvällar vi aldrig kommer att glömma! Långbord i solen dukades upp med läckra sallader, ostar och grillade lammkotletter ena kvällen. Nästa kväll var det ostronöppning, musslor kokta i vin och därefter kubb "på liv och död".

Lärdom? Grip möjligheterna i luften, samla ett resesällskap med samma inställning och njut! Åk till rivieran andra tider än de "vanliga" semesterveckorna, för det är faktiskt då franska rivieran är som bäst!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KONTAKT

hyrhusifrankrike@gmail.com
+46701499574

FÖLJ OSS:

  • Instagram Social Icon
  • s-facebook
  • Twitter Metallic

© 2019 Hyr Hus i Frankrike