Ljumma vindar och magiska kvällar i juni

June 11, 2017

 

Helt plötsligt befann vi oss på ett flygplan ner till Frankrike! Olika pusselbitar hade fallit på plats och tillsammans med härliga vänner bestämde vi oss för att "vi åker"!

Känslan att landa på Nice flygplats en sen kväll och känna den där varma smekande vinden är oslagbar, och ja, där var den igen! På hemmaplan vet nog de flesta av oss att maj månad i år var full av blandade upplevelser. När vi åkte var vädret grått och trist så motivationen var på topp.

 

Början på juni var helt perfekt! Faktiskt magiskt bra. Luften var precis lagom varm, inte för varm och inte för kylig och vi fick uppleva några kvällar vi aldrig kommer att glömma! Långbord i solen dukades upp med läckra sallader, ostar och grillade lammkotletter ena kvällen. Nästa kväll var det ostronöppning, musslor kokta i vin och därefter kubb "på liv och död".

 

Lärdom? Grip möjligheterna i luften, samla ett resesällskap med samma inställning och njut! Åk till rivieran andra tider än de "vanliga" semesterveckorna, för det är faktiskt då franska rivieran är som bäst!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

De bästa tipsen till tågluffaren

December 29, 2019

1/10
Please reload

Senaste inlägg

January 5, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KONTAKT

hyrhusifrankrike@gmail.com
+46701499574

FÖLJ OSS:

  • Instagram Social Icon
  • s-facebook
  • Twitter Metallic

© 2019 Hyr Hus i Frankrike