top of page
  • Ingrid & Ulf

Spänningen ligger i luften

Uppdaterat: 24 feb. 2021Tack alla ni som hört av er och velat boka vårt hus det senaste året. Vi är så glada att så många vill komma, och återkomma. Så hur kommer våren och sommaren bli? Kan vi planera en ledighet på Rivieran? Kanske har ni samma funderingar som vi och håller tummarna för att något av tillvaron ska normaliseras. Vi har uppdaterat årets kalender med information om vilka veckor som är bokningsbara, så titta gärna in på fliken "tillgänglighet" på hemsidan.


Precis som sommaren 2020 kommer vi vara flexibla när det gäller avbokningar och återbetalning av bokningsavgifter. Vi lever i en utmanande tid.


Med detta sagt - vi bilade ner till Cagnes-sur-Mer i slutet av sommaren med nyinköpta munskydd och handsprit i diverse behållare. Trots begränsningar i umgänge och uteliv hade vi underbara veckor med total avkoppling. Tack och lov för vårt rymliga hus och härliga terass. Massor med småfix och början till en mer planerad trädgård.


Det blir spännande att åka ner till Frankrike i vår och se om tiden stått still eller om Trädet (med stort "T") och buskarna som vi fick planterade har rotat sig och kanske till och med vuxit något. Vår lilla trädgård har dels fått ett s k Persiskt silketräd (Albizia julibrissin) som kommer ge skir skugga i anslutning till terassen, dels flera buskar av olika sorter som ska blomma vid olika tidpunkter och bidra till våra viktiga pollinatörer till exempel varianter av fjärilsbusken "Buddleja".


Kort sagt - Välkomna att höra av er!

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äntligen!

Comentários


bottom of page