top of page
  • Ingrid

De bästa tipsen till tågluffaren


Klimatförändringarna och flygets påverkan har fått många att vilja förändra sitt resande. Privat kan vi naturligtvis avgöra hur vi agerar för att minska vårt klimatavtryck men även jobbmässigt väljer alltfler bort flyget.

Att resa med tåg genom Europa mot Rivieran är något som fler och fler väljer att göra och under 2019 har mängden tips och reseberättelser exploderat. På Facebook finns "Tågsemestergruppen" med över 100.000 medlemmar som en fantastisk källa till inspiration och information.

Några som verkligen reser med stil är Ingemar och Anne-Marie. De har blivit kända för sitt klädintresse. Hållbarhet byggd på lust och fåfänga!

På bloggen "Vintagemannen" hittar du både inspiration till resegarderoben och tips om hur du får ut mesta möjliga av din resa.

Kul tycker vi som ser fram emot nästa tur ner till Nice och Cagnes-sur-Mer.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äntligen!

bottom of page