top of page
  • Skribentens bildIngrid och Ulf Hesser

Ljumma vindar och magiska kvällar i juni


 

Helt plötsligt befann vi oss på ett flygplan ner till Frankrike! Olika pusselbitar hade fallit på plats och tillsammans med härliga vänner bestämde vi oss för att "vi åker"!

Känslan att landa på Nice flygplats en sen kväll och känna den där varma smekande vinden är oslagbar, och ja, där var den igen! På hemmaplan vet nog de flesta av oss att maj månad i år var full av blandade upplevelser. När vi åkte var vädret grått och trist så motivationen var på topp.

Början på juni var helt perfekt! Faktiskt magiskt bra. Luften var precis lagom varm, inte för varm och inte för kylig och vi fick uppleva några kvällar vi aldrig kommer att glömma! Långbord i solen dukades upp med läckra sallader, ostar och grillade lammkotletter ena kvällen. Nästa kväll var det ostronöppning, musslor kokta i vin och därefter kubb "på liv och död".

Lärdom? Grip möjligheterna i luften, samla ett resesällskap med samma inställning och njut! Åk till rivieran andra tider än de "vanliga" semesterveckorna, för det är faktiskt då franska rivieran är som bäst!

 

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äntligen!

bottom of page